印度料理シタール

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有限会社シタァール

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オーガニックメニュー


<オーガニック豆と北海道産バターのダールマッカニー>★辛さ控えめ(
850円(店内935円)(テイクアウト918円)
2種類の有機栽培の豆(ムングダール・ラジマダール)を北海道産のバターでリッチに仕上げた、濃厚な味わいのムガル帝国時代の宮廷料理です。
ナン・ライスともに合うカレーです。

-Dal Makhani Made with Organic Beans and Organic Butter-
This dish from the Mughal Imperial Court combines two kinds of organically grown beans, moong dal bean and rajma dal bean with butter from Hokkaido for a rich and satisfying flavor that the Imperial Emperors enjoyed!

<オーガニック全粒粉をつかったタンドールパラタ>※お一人様1~2枚が適量です
318円(店内350円)(テイクアウト343円)
インドの溶かしバター「ギー」をデニッシュのように何層にも塗り込んで焼いたものがパラタ。
シタールでは香り高いオーガニックの全粒粉を使用しています。
インドではメジャーな自然派パンです。

-Tandoori Paratha made with Organic Flour-
Using fragrant organic flour, this popular Indian bread is baked like a Danish pastry, with ghee (clarified butter) spread into each layer.

<オーガニックソーダ>(レモン/ピンクグレープフルーツ/ジンジャー)
-Organic Soda-( Lemon / Pink Grape Fruit / Ginger )

<オーガニックワイン>
-Organic Wine-

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