印度料理シタール

サービス

有限会社シタァール

インフォメーション

About us

オーガニックメニュー


<オーガニックなすと千葉県産Qナッツのベイガンバルタ>☆★辛さ控えめ(11/26終了)
850円(店内935円)(テイクアウト918円)
タンドール窯でじっくりと炭焼きした柔らかなオーガニックのナスたっぷりの、インドで人気のベジタリアンカレー。
千葉で誕生した落花生の新品種「Qナッツ」を加えてコクを出しました。

-Baingan Bharta Made with Organic Eggplant and Q-Nuts from Chiba-
Tender organic eggplant is slowly char-grilled in our tandoor oven, then simmered in a delicious blend of seasonal vegetables and spices.
This is a very popular vegetarian curry in India.
Best enjoyed as a side dish.

<オーガニック全粒粉をつかったタンドールパラタ>※お一人様1~2枚が適量です
318円(店内350円)(テイクアウト343円)
インドの溶かしバター「ギー」をデニッシュのように何層にも塗り込んで焼いたものがパラタ。
シタールでは香り高いオーガニックの全粒粉を使用しています。
インドではメジャーな自然派パンです。

-Tandoori Paratha made with Organic Flour-
Using fragrant organic flour, this popular Indian bread is baked like a Danish pastry, with ghee (clarified butter) spread into each layer.

<オーガニックソーダ>(レモン/ピンクグレープフルーツ/ジンジャー)
-Organic Soda-( Lemon / Pink Grape Fruit / Ginger )

<オーガニックワイン>
-Organic Wine-

インド料理シタール|TOPへ